Шукав я оце тільки що в Яндексі посилання на свій сайт. І от серед результатів я знайшов досить таки “цікавий” сайт mehan-life.ru. Зайдіть і подивіться… Нічого Вам не нагадує? Я такого не очікував побачити. Якась нехороша людина зробила копію мого сайту (тільки російською). Я чесно кажучи в шоці. Хтось мені може поянити що то за приколи такі і як з ними боротися?



фігасє. в суд може подати?
> “Хтось мені може поянити що то за приколи такі і як з ними боротися?”
Це наступний рівень “брутального” плагіату. На цьому фоні крадіжки статей – іграшки.
На жаль, захистити свій ресурс практично не можливо.
Можна написати лист до власника сайту-копії з проханням не порушувати ваші авторські права (бо може він не в курсі
). Він напевне навіть не відповість на ваше звернення. Тоді можна написати хостинг-провайдеру, який обслуговує його веб-ресурс. Або написати звернення до Яндекс та Google з проханням не індексувати його сайт, щоб він не отримував грошенят з сайту. Може це його зупинить. Останній крок написати в службу реєстрації доменних імен, щоб заблокували його домен.
Але ти сам розумієш, що ці кроки можуть і не спрацювати, а забрати в тебе чимало часу і нервів.
Важливо розібратись в тому, як він дістає новини і змінити структуру блогу mehanik.net.ua, щоб запхати йому палку в колеса. Плюс до цього раджу розмістити внизу кожної статті лінк на mehanik.net.ua типу: “Оригінал статті можна знайти тут”. Це спрацює лише тоді, коли він на автоматі бере статті.
Ппц. Хтось здер сайт через хочтінг. Який в тебе доречі?
от уро… дійсно не грано! а ваш сайт класний! мені нравиться! завжи заходжу дивитися на обновки
Чувак, це – визнання і слава!!!
доречі, ти той переклад бачив – це ж пєсєц.
ти сам іноді не досить правильно з російської перекладаєш, а от коли тебе ще й потім назад з української, за допомогою автоматичного перекладу – це ж гайки.
“Коли я курю, черепаха выдвигает председателя из воды” – ледь не вмер з сміху.
Вище вже сказали всі варіанти. Мені залишається лише додати – отак і приходить справжня слава
sumnamelodiya, думаю судитися з ними безрезульатно. Лише даремна витрата грошей…
А переклад в них дійсно кумедний.
virua, дякую за поради. Певно так і зроблю. Хоч це довга і марудна справа, але просто сидіти склавши руки я не збираюсь.
LOG, думаю тут справа не в хостингу. Можна, наприклад, завантажити сайт будь-якою програмою типу Teleport Pro, і для цього навіть не треба ламати бази.
Ендрік), дякую. Приємно, коли зустрічаються схвальні відгуки. Щоправда зараз не вистачає часу систематично дописувати.
Патрон, яка там слава???
masterpiecer, я її трохи по іншому уявляв…
Мене тільки одне прикольнуло – нах копіювати дизайн. Статті вже фіг з ними
Може якийсь код вставити, щоб права кнопка миші не працювала… Мож він не додумається ctrl+c
перше квітня?
Бррр! Певне неприємно, коли крадуть щось таке, що сам зробив… хоча це зайвий доказ того, що сайт цікавий. Тільки от чого копійовано з нашими коментарями?
А як я почитала переклад свого імені Марьяна… то капець. Нагадала собі як в готелі в Борисполі мене питали як перекладається моє прізвище на російську. Оце мене взлило!
Лише той, хто сам нічого не створює, не цінує чужого. Вкрасти – найлегше. Негатив в цій ситуації не стільки сам факт крадіжки, як усвідомлення того, що нема на то ради і захистити свої інтереси (зокрема блоґеру) в наших умовах на 99% неможливо!
Доречі хостинг у них безкоштовний)
Всьо. вицепив тему. Це блог.нет.уа помойму!
а хоча дизайн як тут…
LOG, ти хочеш сказати, що це справа рук blog.net.ua? А по чому ти визначив?
Я впевнений, що вони мають доступ. Викачати сайт прогами можна тільки статично. Щоб зробити копію під корінь, треба імя і пароль до бази майескюл.
Можна припустити, що статті після 27 березня були додані уже вручну.
вперше таке бачу.
сплог, здається.
а я вже булу на цьому сайті, я думала що він твій, просто переводиться на декілька мов як РЦ-СВІТ))),
Привіт. Схоже, такий вандалізм продовжує процвітати. Як ти впорався з тим сайтом? Куди звертався, що робив? Просто зі мною трапилася та сама “пригода”. Ось, склонували гади “Українску блогосферу” http://ajuub.ru/ Думаю, щоб це таке з ними зробити і як це зробити?
Спробуй почитати тут – http://promolab.org/index.php?showtopic=2160. Можливо, зібрані там поради, допоможуть. В мене, на жаль, була схожа ситуація.
virua, і як, тобі вдалося добитися справедливості? мене аж лють бере, що доводиться витрачати на це свій час. Але звісно ж – просто так я це не залишу!
В мене таким же чином, як і у вас двох “передерли” сайт з математики. Спустити на “тормозах” я не міг… Тому написав хостинг провайдеру і той пішов мені на зустріч. Щоб не бути багатослівним, глянь на лінк (а точніше на сторінку), який я навів вище. Там детально описано цей процес.
дякую, я вже перечитав ту тему. Проблема в тому, що мій, зловмисник, схоже, хоститься на власному сервері. Що суттєво ускладнює процес його баніння. Але дякую за посилання на тему! Теж долучуся туди.
jarofed, я вчинив так як virua – написав листа хостерам і сайт в той же день закрили.